Вночі росіяни обстріляли Харків ракетами С-300 з Бєлгородської області

Читать на русском
Російські війська вночі 11 вересня обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області.
Харківська обласна прокуратура

Російські війська вночі 11 вересня обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. За даними слідства, вночі 11 вересня російська армія завдала ракетного удару по Індустріальному району Харкова.

До кордону з росією залишилося 50 км: Залужний про наступ ЗСУ на ХарківщиніЗбройні Сили України просуватися не тільки на південь та схід, а й на північ. В Харківській області українські бійці знаходяться за 50 кілометрів від кордону з росією.

Ракета влучила у землю поблизу спортивного стадіону. В одній з адміністративних будівель вибило вікна та пошкодило дах. Внаслідок удару також утворилася воронка діаметром майже 9 метрів та глибиною 4 метри.

«За попередньою інформацією, загарбники обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області рф», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що у ніч на 11 вересня у Харкові місцеві мешканці знову почули звуки вибухів. Сигнал повітряної тривоги спрацював о 23:53. За словами очевидців, російські загарбники випустили з белгорода 9 ракет у бік Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: