Ворог ударив по Київщині: один загиблий, багато поранених, зруйновано приватні будинки

Читать на русском
У понеділок, 10 жовтня, ворог атакував чотири райони Київської області – Фастівський, Вишгородський, Броварський, Обухівський та Бучанську громаду.

У понеділок, 10 жовтня, ворог атакував чотири райони Київської області – Фастівський, Вишгородський, Броварський, Обухівський та Бучанську громаду.

Відомо про 9 поранених та одного загиблого, повідомляє Telegram голови поліції Київської області Андрія Нєбітова та Офіс генпрокурора.

Броварський район

Одна особа загинула, одна поранена внаслідок ракетного обстрілу Броварського району.

«Близько 11 години ворог завдав удару по території району. Пошкоджено інфраструктуру одного із сіл. За попередніми даними, внаслідок падіння ракети постраждали», - повідомив Нєбітов.

Обухівський район

Відомо про 6 поранених. Одна особа наразі перебуває у тяжкому стані.

«6 постраждалих на Обухівщині. Один із чоловіків у тяжкому стані. Такими є наслідки ракетного удару окупантів по населених пунктах району», - додав голова поліції області.

За даними Офісу генпрокурора, після ударів по Київській області поранення отримали щонайменше 9 осіб.

«Внаслідок попадання російських ракет у селах Обухівського та Вишгородського районів за попередніми даними постраждали 9 цивільних осіб, одна з них у тяжкому стані», - йдеться в повідомленні.

Вишгородський район

Російські ракети потрапили до житлових будинків.

«Росіяни докотилися до того, що руйнують приватні будинки мирних мешканців. Пошкоджено 8 будинків», - розповів Небітов.

За даними Нєбітова, практично кожен район був підтверджений обстрілами. Втім, завдяки успішній роботі ППО більшість ракет було знищено.

Інформація про загиблих та поранених:

  • на Обухівщині 23 приватні будинки зруйновано або пошкоджено. 6 осіб поранено, одну з важким пораненням ноги;
  • у Вишгородському районі пошкоджено 8 будинків, двоє постраждалих, але стан їхній задовільний;
  • у Броварському районі знищено об'єкт приватної інфраструктури. Одна особа поранена, а тіло 31-річного загиблого чоловіка знайшли під завалами.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Зокрема, було завдано ударів по Києву, Харкову, Дніпру та іншим областям.

Окупанти, зокрема, били по об'єктах енергетичної інфраструктури.

У розвідці повідомили, що Росія готувала масовані удари по інфраструктурі України ще з перших чисел жовтня, до вибуху на Кримському мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: