У ЗСУ розповіли, якими ракетами росія атакувала Україну

Читать на русском
Росія випустила більше 80 ракет по Україні цього ранку. Били ракетами Х-101, Х-155, використовували Калібри, Іскандери, С-300 та Торнадо.

Росія вранці 10 жовтня атакувала Україну високоточними ракетами Х-101, Х-155, а також використовувала «Калібри», «Іскандери», С-300 та «Торнадо».

Про це в ефірі телемарафону розповів представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«На сьогодні є 83 ракети, які прилетіли по нашій державі. З них наразі, станом на 11:40, збито понад 43 ракети. Робота ППО за такого масованого удару — це досить-таки відмінні показники, тому що засобів ППО не так вже й багато на території держави, щоб знищувати ракети з великою ефективністю», – сказав Ігнат.

Крім того, було збито 9 із 12 дронів Shahed-136.

Заступник міністра оборони Ганна Маляр у своєму ТГ-каналі уточнила, що ракетні та ракетно-авіаційні удари по території України росія завдавала з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода.

Нагадаємо, росія сьогодні здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Зокрема, окупанти б'ють по об'єктах енергетичної інфраструктури. У деяких регіонах вже виникли перебої зі світлом та водою. В ОПУ закликали українців готуватися до наслідків таких обстрілів аж до віялових відключень.

Пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об'єктів у 8 регіонах та Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: