Через атаку рф тимчасово вимикатимуть світло в Києві – Кличко

Читать на русском
Столична влада розповіла про наслідку російських ракетних ударів та способи вирішення проблем з пошкодженням критичної інфраструктури.

У Києві та Київській області тимчасово вимикатимуть електропостачання споживачам через вранішні ракетні удари з боку російської федерації.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

Коли в Україні проводили віялові відключення електроенергіїВіялові відключення електроенергії Україна пережила, зокрема, у вересні та грудні 2014 року.

«Внаслідок обстрілів російськими варвами об'єктів критичної інфраструктури столиці та області, застосовуються графіки аварійного відключення електропостачання споживачам у Києві та Київській області. Частково обмежене електропостачання промисловим клієнтам та частині побутових клієнтів Києва та всієї області», – написав він у Telegram.

За словами мера Києва, енергетики разом з рятувальними службами роблять все необхідне, щоб максимально швидко відновити нормальну роботу енергосистеми. Також наразі комунальне підприємство «Київводоканал» нормалізувало тиск у водопроводній мережі, проте ліквідація пошкодження триває.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Зокрема, було завдано ударів по Києву, Харкову, Дніпру та іншим областям.

Окупанти, зокрема, били по об'єктах енергетичної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: