Загарбники випустили по Сумщині 28 некерованих ракет: є поранений

Читать на русском
Окупанти випустили по Сумській області 28 некерованих ракет, а також били з САУ та мінометів. Внаслідок цього було поранено чоловіка.
Сумщина

Російські окупанти у суботу, 8 жовтня, вкотре обстріляли Краснопільську та Великописарівську громади Сумської області. Всього зафіксували 55 приходів.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Відомо, що загарбники били по території громад з САУ та мінометів, а також здійснили 4 авіаудари з гелікоптерів, які не перетинали держкордон. Всього росіяни випустили 28 некерованих ракет.

На Чернігівщині під час обстрілу окупантів загинув чоловік, який збирав грибиУ Чернігівській області внаслідок обстрілу російських окупантів загинув чоловік, який збирав у лісі гриби.

В одному з сел Великописарівської громади у результаті авіаудару постраждав чоловік. Його госпіталізували з уламковими пораненнями.

Крім того, пошкоджено декілька приміщень тракторної бригади одного із аграрних підприємств, сушарку для зерна, комбайн «Джондір» і трактор. Також в області загорілося поле кукурудзи.

Нагадаємо, пізно ввечері 8 жовтня окупанти також обстріляли Запоріжжя. Попередньо відомо, що ворог атакував інфраструктуру міста, яка була зруйнована.

Вже у ніч проти 9 жовтня російські окупанти вдруге за декілька годин обстріляли Запоріжжя. Внаслідок атаки було зруйновано багатоповерхівку, зокрема, цілий під'їзд. Є постраждалі. Людям вже надають необхідну допомогу.

Також загарбники атакували Нікополь Дніпропетровської області іранськими дронами-камікадзе «Shahed-136». Крім того, у Криворізькому районі на російській міні підірвався комбайн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: