Українські захисники знищили базу окупантів у Херсоні

Читать на русском
6 жовтня українські військові знищили базу російських окупантів у Херсоні, а також ворожі склади боєприпасів на Херсонщині, Миколаївщині та Запоріжжі.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У четвер, 6 жовтня, бійці Збройних Сил України ліквідували ворожі склади та бази на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

Українські захисники демілітаризували 4 склади з боєкомплектами противника. Вони знаходилися у Снігурівському районі Миколаївської області, Бериславському районі на Херсонщині та Пологівському районі на Запоріжжі.

Під час прориву на сході ЗСУ захопили сотні одиниць важкої техніки росіян – WSJУкраїнські військові під час прориву у Харківській та Донецькій областях захопили велику кількість важкого озброєння російських окупантів. Зокрема, 460 бойових танків.

Також ЗСУ знищили базу російських окупантів у Херсоні. Втрати росіян внаслідок роботи українських воїнів невідомі.

Нагадаємо, що напередодні ЗСУ на півдні ліквідували 58 окупантів, 9 танків, 17 одиниць авто-бронетехніки, 4 крупнокаліберні гаубиці «Мста-С» і «Мста-Б», ще одну самохідну гаубицю «Акація», міномет, командно-штабну машину, протитанковий ракетний комплекс, а також РСЗВ «Град».

Також у четвер, 6 жовтня, російські окупанти знову атакували Одеську область 9 дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed-136. ЗСУ вдалося знищити всі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: