Виїзд із Запоріжжя до захоплених територій тимчасово зупинили

Читать на русском
Рада оборони області відпрацьовує більш безпечний алгоритм випуску транспорту на тимчасово окуповані території.
Запорізька ОВА

Рада оборони області відпрацьовує більш безпечний алгоритм випуску транспорту на тимчасово окуповані території.

Про це в Телеграмі повідомляє «Оперативний ЗСУ».

У неділю, 2 жовтня, повідомили, що через небезпеку наразі неможливий виїзд евакуаційного транспорту та волонтерів із Запоріжжя до захоплених територій

«Виїзд буде зупинено на декілька днів, доки Рада оборони області не відпрацює новий, більш безпечний, алгоритм випуску транспорту на окуповані території», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що шлях через Василівку – єдиний пункт пропуску для всіх тимчасово захоплених територій Запорізької, Луганської, Донецької та Херсонської областей.

Нагадаємо, російські війська у п’ятницю, 30 вересня, завдали ракетного удару по околиці Запоріжжя. Після оголошення повітряної тривоги у місті було чути близько 12-13 вибухів.

Пізніше стало відомо, що ракетна атака з боку росії сталася приблизно о 7:30. Було обстріляно цивільну гуманітарну автоколону з мирними жителями на виїзді із Запоріжжя в районі авторинку. Люди стояли в черзі на виїзд на тимчасово окуповану територію, щоби забрати своїх родичів або відвезти допомогу.

У неділю, 2 жовтня, стало відомо, що кількість загиблих через ракетний удар окупантів по цивільній колоні під Запоріжжям зросла до 31. Ще 87 людей отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: