Росіяни за добу випустили по Сумщині близько 200 мін і снарядів, є жертви

Читать на русском
29 вересня російські окупанти обстрілювали Сумську область зі ствольної артилерії, мінометі і САУ. Всього було випущено близько 200 снарядів і мін. В результаті атаки загинула людина.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

У четвер, 29 вересня, протягом дня російські загарбники випустили по території Сумської області майже 200 мін і снарядів.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

«Били ледь не по всьому кордону, по цивільним об’єктам на території Білопільської, Зноб-Новгородської, Шалигінської, Есманської, Краснопільської, Середино-Будської територіальних громад та околиць села Юнаківка», – написав він.

РФ вдарила ракетами по Краматорську, є руйнування та багато пораненихРосійські окупанти сьогодні вдень ударили по Краматорську на Донеччині. Пошкоджено будинки, інфраструктуру. Також є постраждалі мирні жителі.

За його словами, ворог обстрілював громади Сумщини зі ствольної артилерії, мінометів та САУ. Внаслідок обстрілів було поранено 3 людей. Одна людина загинула у лікарні.

Також ворог пошкодив лінії електропередач та мережі Інтернет у низці населених пунктів. Через обстріли села Павлівка було пошкоджено 5 житлових будинків.

Нагадаємо, у ніч на 30 вересня у Миколаєві пролунали 7 вибухів. Російські окупанти знову атакували місто. 1 ракета потрапила у 9-поверховий будинок. У результаті там серйозні пошкодження, а під завалами знаходяться люди.

Також внаслідок ракетного обстрілу Дніпра ввечері 29 вересня сталася масштабна пожежа. Окупанти поцілили ракетами в житловий квартал у середмісті, в який вже влучали кілька тижнів тому. Також був приліт у транспортне підприємство.

У результаті ворожої атаки загинула одна людина, щонайменше двоє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: