Війська рф з мінометів обстріляли прикордонні території Сумщини та Чернігівщини

Читать на русском
У ДПСУ повідомили про черговий обстріл російських військ по прикордонним територіям двох регіонів. Втрат не зафіксовано.

Збройні сили російської федерації зі 120-мм мінометів обстріляли прикордонні райони Чернігівської та Сумської областей.

Про це повідомляє прес-служба оперативного командування «Північ».

«Близько 14:20-14:35 спостерігачі повідомили про 10 приходів, ймовірно з міномету 120 мм, в районі Сеньківки (Чернігівщина). Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформації не надходило», – інформує командування.

Ще 10 приходів (попередньо з міномету 120 мм) зафіксували у період з 13:45 до 14:20 в районі населеного пункту Сопич, що на Сумщині. Втрат немає.

О 13:45 ОК «Північ» повідомляло про 45 прильотів зі ствольної артилерії близько 12:00-13:00 по території України з боку рф в районі Соснівки та в район заказника «Шалигинський» на Чернігівщині. Втрат не було, проте російські війська влучили у тваринний комплекс в Соснівці та пошкодили лінію електропередач.

Ще 10 приходів (ймовірно, міномет 120 мм) зафіксували спостерігачі близько 12:20-13:10 в напрямку Сеньківки на Чернігівщині.

Нагадаємо, востаннє війська рф обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської області наприкінці серпня. Тоді ворог завдав понад 150 обстрілів. До цього окупанти масово обстріляли з артилерії Чернігівщину в середині серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: