Окупанти зізналися, яку техніку покинули на Харківщині: перехоплення розмови ГУР

Читать на русском
Російським солдатам під час контрнаступу ЗСУ у Харківській області довелося кинути установки Піон, танки Т-72 та Т-90, РСЗВ Торнадо, вантажівки.

Російським солдатам під час контрнаступу ЗСУ в Харківській області довелося залишити безліч військової техніки, серед якої установки Піон, танки Т-72 і Т-90, РСЗВ Торнадо, вантажівки.

Про це йшлося у розмові двох російських загарбників, перехоплення якої опублікував прес-центр ГУР Міноборони в Telegram у четвер, 29 вересня.

За два дні роботи супутника ICEYE росіяни втратили бронетехніки на суму, що перевищує вартість проєкту – РезніковЗа перші два дні роботи супутника ICEYE було виявлено та знищено понад 60 одиниць бойової техніки росіян.

Один із співрозмовників розповідав про відхід із Білогородки. Його підрозділ потрапив до оточення і втратив керівний склад. Потім той самий окупант зізнався про невдалий штурм села – ЗСУ дали відсіч і знищили техніку ворога.

Другий військовий рф поцікавився, «як Ізюм про#бали».

«Ну, кажуть, там просто оточення було. Аби до котла не потрапити, вони відступили. Там просто до Куп'янська», - розповів солдат.

Другий співрозмовник у відповідь перерахував, яку техніку кинули їхні «колеги» в Харківській області.

«Покидали все. «Півонії» – ці далекобійні, 152-і які. Ось такий ху#ні до#уя кинуто, 72-ки, 90-ті, кинуті, КамАЗі, «Торнад», там (дуже багато - ред.) техніки», - розповів він.

Нагадаємо, за даними Генштабу, за добу ліквідовано ще понад 400 окупантів, 13 російських танків та 6 безпілотників.

У РНБО раніше назвали співвідношення втрат України та росії при контрнаступі ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: