На Донбасі збили шість ворожих дронів та гелікоптер

Читать на русском
На Донеччині українські зенітники знищили російський ударний вертоліт Ка-52 «Алігатор», а також збили шість ворожих дронів.

На Донеччині українські зенітники знищили російський ударний вертоліт Ка-52 «Алігатор», а також збили шість ворожих дронів.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил України у Telegram.

«За добу 8 вересня на різних напрямках зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил збито шість ворожих БПЛА оперативно-тактичного рівня. Крім того, близько 13.30 на Донеччині зенітним ракетним підрозділом Повітряних сил знищено російський ударний вертоліт Ка-52 Алігатор», - інформують військові.

Винищувальна, штурмова та бомбардувальна авіація Повітряних сил продовжує завдавати ударів по ворожих позиціях, техніці та логістиці окупантів різними типами озброєння, у тому числі протираділокаційними ракетами AGM-88 HARM.

Також відомо, що 8 вересня військовослужбовці морської піхоти ВМС України знищили 10 росіян. Артилерійські військові частини командування морської піхоти завдавали ударів по накопиченню живої сили та техніці загарбників.

«Наразі відомо про знищення 6 російських фашистів, 1 самохідної гаубиці «Мста-С» та 2 самохідних гармат «Півонія». Остаточні втрати ворога уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Раніше в ОВА повідомили, що збитки підприємств Луганщини через війну перевищили 6 млрд грн.

Нагадаємо, за останню добу в Україні було знищено 650 російських окупантів, найбільші втрати зафіксовано на Харківському та Донецькому напрямках. Таким чином, загальні втрати армії рф вже досягли 51,9 тисячі осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: