ЗСУ на півдні знищили ворожу техніку, штурмовик Су-25 та понад 50 окупантів

Читать на русском
23 вересня українскі війскові на півдні знищили багато російської техніки, штурмовик Су-25, понад 50 окупантів, а також вразили ворожу колону.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У п’ятницю, 23 вересня, бійці ЗСУ продовжили нищити ворога на півдні Україні. Зокрема, українська авіація завдала 20 ударів по російським окупантам, а зенітно-артилерійські підрозділи виконали близько 290 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що українським захисникам вдалося знищити ворожий штурмовик Су-25 у Бериславському районі Херсонщини, а у Миколаївському районі ліквідували гелікоптер Мі-8.

Втрати російської армії в Україні перевищили 56 тисяч військовихПонад 500 російських військових ліквідовано за останню добу. Крім того, знищено 18 танків, 20 ББМ, 8 РСЗВ, літак, вертоліт, 14 артилерійських систем.

Також ЗСУ вразили понтонну переправу у Новій Каховці, два скупчення озброєння та техніки у Бериславському районі, 3 осередки сил та засобів в Каховському й Херсонському районах. Крім того, знищили станцію радіоелектронної боротьби у районі Крутого Яру, ЗРК «Тор» у Баштанському районі Миколаївщини.

Крім того, українські військові ліквідували колону озброєння та техніки ворога у Каховці. Також здійснили контрольне ураження Каховському мосту.

За добу було знищено 51 окупанта, 152 мм гаубицю «Мста-Б», танк, а також 16 одиниць іншої авто-бронетехніки.

Нагадаємо, у четвер, 22 вересня, на Запорізькому напрямку українські військові знищили ворожий вертоліт Мі-8 за допомогою ПЗРК «Ігла».

Також українські сили ППО вперше збили безпілотник іранського виробництва «Mohajer-6».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: