Окупанти обстріляли Сумщину з мінометів та артилерії, є пошкодження

Читать на русском
21 вересня окупанти обстріляли 3 громади Сумської області з мінометів та артилерії. Внаслідок цього було пошкоджено приватні будинки, склад психоневрологічного інтернату, підстанцію та електромережу.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

У середу, 21 вересня, російські окупанти знову обстрілювали Сумську область. Зокрема, Білопільську, Середино-Будську та Шалигинську громади.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Зазначається, що о 10:30 ворог випустив 3 черги з крупнокаліберного кулемету по Шалигинській громаді.

Миколаївщину окупанти обстріляли касетними снарядамиРосійські війська цієї ночі обстріляли Миколаївську область касетними снарядами - під удар потрапили околиці села Парутине.

Близько 14 години окупанти по селу Волфине Білопільської громади, зафіксовано 10 прильотів. Внаслідок цього було пошкоджено 3 приватні будинки, ще один згорів повністю.

Також ворог 15 разів влучив з міномета по околицях села Атинське близько 19 години. Від розривів снарядів загорівся склад Атинського психоневрологічного інтернату, а також поруч було пошкоджено будівлі.

У Середино-Будській громаді росіяни обстріляли з артилерії околиці Середино-Буди. Зафіксовано 13 прильотів, внаслідок яких було пошкоджено підстанцію та електромережу.

За словами Живицького, постраждалих серед людей немає.

Нагадаємо, що ввечері у середу, 21 вересня, російські окупанти знову обстріляли Київський район Харкова. Прильоти сталися у районі житлової забудови.

Також росіяни завдали удару з артилерії та РСЗВ по Нікопольському району на Дніпропетровщині, в результаті загинула жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: