Росіяни вдарили із РСЗВ по Нікопольському району, є жертва

Читать на русском
У середу, 21 вересня, росіяни завдали удару з артилерії та РСЗВ по Нікопольському району на Дніпропетровщині, в результаті загинула жінка.

У середу, 21 вересня, росіяни завдали удару з артилерії та РСЗВ по Нікопольському району на Дніпропетровщині, в результаті загинула жінка.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

«Зі ствольної артилерії та Градів росіяни тричі обстріляли Нікопольський район, а саме Марганецьку та Червоногригорівську громади», - заявив Лукашук.

Внаслідок ворожих обстрілів загинула жінка, а також осколкове поранення грудної клітки та кінцівки отримав чоловік.

«У громаді пошкоджено будинок культури, приватні житлові будинки, господарські споруди, водопровід», – додав голова облради.

Також окупанти ракетами обстріляли Синельниківський район. Там було пошкоджено одну будівлю та легкову автівку. Ще росіяни влучили по складському приміщенню сільськогосподарського підприємства, де зберігалося 1300 тонн зерна пшениці.

Нагадаємо, російські війська цієї ночі, 21 вересня, обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. Двічі під обстріл потрапив Нікополь – туди прилетіло 30 снарядів, постраждав 56-річний чоловік.

Також зазначимо, за інформацією Генштабу, ЗСУ відбили ворожі атаки в районі 5 населених пунктів, завдали понад 30 ударів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: