Нікополь двічі потрапив під обстріл: є постраждалий, пошкоджені будинки, хлібокомбінат, бібліотека

Читать на русском
Вночі під обстріл потрапили Нікопольський та Криворізький райони. У Нікополі поранено чоловіка, пошкоджено інфраструктуру.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська цієї ночі, 21 вересня, обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. Двічі під обстріл потрапив Нікополь – туди прилетіло 30 снарядів, постраждав 56-річний чоловік.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Ніч була напруженою у Нікопольському та Криворізькому районах… Росіяни ударили по житлових кварталах зі ствольної артилерії. Нікополь обстріляли двічі. Туди прилетіли 30 російських снарядів. Постраждав 56-річний чоловік. У місті пошкоджені більш ніж 20 багатоповерхівок та приватних осель, автівки, газогони та лінії електропередач. Ворожі снаряди понівечили й місцевий хлібокомбінат, садочок, бібліотеку та декілька магазинів. Через обстріл здійнялися пожежі у квартирі та на приватному подвір'ї. Вогнеборці полум’я уже загасили», – повідомив Резніченко.

У Криворізькому районі під ворожий вогонь потрапила Зеленодольська громада – ніхто не постраждав. У Великій Костромці пошкоджено кілька приватних будинків, без світла залишилося 350 сімей.

Нагадаємо, вночі окупанти завдали ракетного удару по Харкову.

Минулої ночі росіяни обстріляли Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську громади Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: