РФ завдала ракетного удару по Кураховому на Донеччині: 12 поранених, серед них діти

Читать на русском
Російські окупанти вночі знову атакували Донецьку область. У Кураховому ворожа ракета вдарила у житловий будинок.

Російські окупанти сьогодні вночі знову атакували Донецьку область. У Кураховому ворожа ракета вдарила у житловий будинок, серед постраждалих є діти.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

«У Покровському районі вночі росіяни завдали ракетного удару по Кураховому – влучили у будинок. За попередньою інформацією, поранено 12 людей, у т.ч. 2 дитини. Ще 1 людина може бути під завалами. ДСНС продовжує рятувальну операцію», - йдеться у повідомленні.

За його інформацією, у Волноваському районі під обстріл потрапили села Вільне Поле, Бурлацьке та Новоукраїнка. В останньому снаряд влучив у двір одного з будинків – інформацію про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюється.

Також усю ніч тривали обстріли Костянтинівської громади. Без постраждалих.

«У Бахмутському районі Бахмут та Сіверськ зазнали авіаударів. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик, у Сіверську наслідки встановлюємо. На ранок Торецьк потрапив під артобстріл – пошкоджено адміністративну будівлю. Ніхто з цивільних не постраждав», - додав Кириленко.

Нагадаємо, окупанти вночі знову обстріляли Запорізьку АЕС, на станції пошкоджено обладнання.

Крім того, сьогодні вночі рф випустила 4 ракети по Холодногірському району Харкова. Дві з них вдарили по житлових багатоповерхових будинках. Рятувальники допомогли вибратися людям, які опинилися заблокованими під конструкціями будинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: