Негода на Київщині: без електрики залишаються десятки сіл

Читать на русском
Негода у Київській області: Залишаються знеструмленими 53 населені пункти повністю та 68 – частково.

Через зливи, грози та шквальні пориви вітру на Київщині було знеструмлено 125 населених пунктів повністю і 189 — частково. На ранок 19 вересня в деяких з них вже повернули світло.

Про це повідомляє Київська ОВА у Telegram у понеділок, 19 вересня.

Найскладніша зима: чого чекати від «воєнного» опалювального сезону та як готується місцева владаОпалювальний сезон через війну в Україні буде найскладнішим за останні десятиліття. У матеріалі – коли увімкнуть опалення, на скільки тепло буде у будинках, чи отримають українці субсидії та як готуються до зими в облцентрах.

«Станом на 08:30 19 вересня електромонтери вже встигли повернути світло у більше ніж для 60 тисяч сімей у 72 населених пунктах, які повністю знеструмлювалися, і в 121 — частково. Залишаються знеструмленими 53 населені пункти повністю і 68 – частково», - йдеться у повідомленні.

Через грозу та пориви вітру було пошкоджено 150 повітряних ліній та 2612 трансформаторних підстанцій. Наразі залишаються знеструмленими 40 ліній 6-10 кВ повністю та 27 – частково, 809 трансформаторних підстанцій.

На Київщині аварійні бригади продовжують ліквідацію наслідків негоди. Енергетики продовжують працювати у посиленому режимі, додали в ОВА.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, погода в Україні найближчого робочого тижня з 19 по 23 вересня буде дощовою.

Раніше на Сумщині через негоду постраждали шестеро людей, у тому числі піврічна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: