Україну заллє дощами: синоптики дали прогноз погоди на робочий тиждень

Читать на русском
Погода в Україні найближчого робочого тижня з 19 по 23 вересня буде дощовою, тому синоптики рекомендують не забувати брати з собою парасольку.

Погода в Україні найближчого робочого тижня з 19 по 23 вересня буде дощовою, тому синоптики рекомендують не забувати брати з собою парасольку.

Про це повідомляє пресслужба Укргідрометцентру в неділю, 18 вересня.

У понеділок, 19 вересня, очікується дощ на заході України. При цьому температура повітря знизиться на 5 градусів на відміну від решти території країни. Дощ із заходу перекинеться й на Чернігівську та Сумську області. Вдень очікується +15...+20, а вночі - +7...+12.

Найскладніша зима: чого чекати від «воєнного» опалювального сезону та як готується місцева владаОпалювальний сезон через війну в Україні буде найскладнішим за останні десятиліття. У матеріалі – коли увімкнуть опалення, на скільки тепло буде у будинках, чи отримають українці субсидії та як готуються до зими в облцентрах.

У вівторок, 20 вересня, дощ пошириться на всій території України. Температура повітря вдень знизиться майже до нічних показників, котрі прогнозуються на день раніше. Дощів не очікується лише в Донецькій, Луганській та Запорізькій областях.

У середу, 21 вересня, дощі знову очікуються у західних регіонах, а також у Чернігівській та Сумській областях.

У четвер, 22 вересня, дощі продовжуватимуть заливати всю територію України й цього дня зачеплять й центральну частину країни, у тому числі Київ, Черкаси та Кропивницький.

У п'ятницю, 23 вересня, дощі знову очікуються по всій країні - температура вночі сягатиме +8...+10, а вдень - +13...+18.

Раніше синоптики повідомляли, що у вихідні погода в Україні суттєво погіршилась. У більшості областей пройшли дощі. У Карпатах випав перший сніг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: