ЗСУ продовжують наносити ракетні удари по системам управління та логістиці окупантів

Читать на русском
Українські військовослужбовці Сил оборони продовжують виконувати вогневі завдання з ураження низки ворожих цілей на півдні України.

Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони продовжують завдавати ударів по системам управління та логістичного забезпечення окупаційних військ російської федерації на півдні України.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Ракетні війська та артилерія Сил оборони продовжують виконувати завдання з порушення системи управління та логістичного забезпечення, ураження живої сили та бойової техніки противника», – інформують війська.

До того ж, за даними командування, вранці 19 вересня зенітно-ракетним підрозділом в небі Херсонщини збитий ворожий штурмовик Су-25. Решта ворожих втрат дорозвідуються.

Нагадаємо, український контрнаступ у Херсонській області прогресує. Росіяни намагаються сповільнити його і відступити на більш захищені позиції. Американський Інститут дослідження війни зазначив, що безперервні українські атаки на російські наземні лінії зв'язку через Дніпро на заході Херсонської області, схоже, чинять дедалі більший вплив на російські постачання на правому березі.

У неділю, 18 вересня, у тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи. Місцеві Telegram-канали повідомляли про «прильоти» в районі Ювілейного. Тим часом окупанти намагаються звинуватити українських військових у веденні бездумних вуличних боїв у містах, влаштувавши стрілянину на вулицях Херсона і видаючи її за контрдиверсійні заходи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: