На Луганщині ЗСУ знищили ще одну базу російських окупантів

Читать на русском
Українські військові в понеділок, 19 вересня, знищили ще одну базу російських окупантів у Луганській області.
Сергій Гайдай

Українські військові в понеділок, 19 вересня, знищили ще одну базу російських окупантів у Луганській області.

Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Цього разу Збройні сили України знищили базу окупантів, що знаходилася у місті Кадіївка (колишній Стаханов). Також військові ліквідували техніку ворога в Новоайдарській громаді.

На Луганщині окупанти перенесли дату «референдуму» на невизначений термін – ГайдайВ Луганській області російські загарбники перенесли дату псевдореферендуму на невизначений термін.

«Дивовижна ніч. Кадіївка та Новоайдар. А їм говорили, що куріння шкодить здоров‘ю, а іноді й життю…не послухали. «Бавовна». У Кадіївці (Стаханов) знищено базу рашистів у місцевому Палаці культури. На території Новоайдарського лісгоспу знищено техніку та особовий склад ворога», – йдеться в повідомленні Гайдая.

Нагадаємо, авіація ЗСУ 17 вересня вдарила по 13 районах зосередження живої сили та техніки росіян на Луганщині. Крім цього, було атаковано три зенітні ракетні комплекси окупантів. До того ж минулої доби Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар'їнка, Новомихайлівка та Правдино.

Також повідомляли, що внаслідок вибуху у Сватовому Луганської області у будівлі автовокзалу, який стався 18 вересня, загинули сотні російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: