На Луганщині окупанти замість відновлення створюють «фонд орендного житла» – Гайдай

Читать на русском
Російські загарбники усвідомили провал планів з відновлення окупованих міст на Луганщині, тому вирішили впровадити фонд оренди житла.
Національна поліція

Російські загарбники усвідомили провал планів з відновлення окупованих міст на Луганщині, тому вирішили впровадити фонд оренди житла.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«На відновлення зруйнованої інфраструктури в захоплених містах окупаційна влада відводила собі різні строки – від тижня до двох місяців, але не спромоглася. Тепер на порядку денному – фонд орендного житла на Донбасі. Саме таке рішення запропонували в держдумі рф для вирішення житлового питання, зокрема, й на Луганщині. Розбила армія рф житло? Орендуй! Тим більше твоє бажання орендувати закріплять на законодавчому рівні», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що на кінець вересня населені окуповані пункти залишаються без світла й газу, проте подекуди на перших поверхах багатоповерхівок є вода. В «ЛНР» є й робота, однак йти на неї відмовляються навіть безробітні. Зокрема, на Біловодщині оголошено новий набір до «підрозділів мвс».

Раніше повідомляли, що навіть якщо Луганщина буде швидко деокупована, опалювального сезону цієї зими там не буде через те, що ворог повністю зруйнував критичну інфраструктуру.

Додамо, на Луганщині окупанти перенесли дату «референдуму» на невизначений термін. Росіяни зауважують, що з датою не можна визначитись через події на фронті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: