У Запорізькій області окупанти «видворили в Україну» чотирьох людей – росЗМІ

Читать на русском
Пропагандисти повідомляють, що чотирьох українців доправили до блокпосту та відправили пішки на підконтрольну Україні територію.
Ілюстративне фото

Російські пропагандисти на окупованій частині Запорізької області заявляють, що «видворили в Україну» чотирьох людей, які нібито вели підривну діяльність.

Про це повідомляє російське прокремлівське видання «РИА Новости».

«У суботу з території Запорізької області було видворено чотирьох осіб, які вели проукраїнську пропаганду, сприяли зриву навчального процесу в школах Мелітопольського району, а також перешкоджали роботі громадян із ВДА», - йдеться у повідомленні окупантів.

При цьому, в окупаційній адміністрації заявили, що «неблагонадійні громадяни» нібито організовували антиросійські мітинги та фінансували українські ЗМІ.

Водночас, пропагандисти повідомляють, що чотирьох українців доправили до блокпосту та відправили пішки на підконтрольну Україні територію.

Варто зазначити, що у Запорізькій області в Василівці росіяни створюють фільтраційний пост – перевірятимуть тих, хто хоче евакуюватись на підконтрольну Україні територію.

Нагадаємо, що в окупованому Бердянську загинув так званий комендант Артем Бардін, чий автомобіль сьогодні підірвали неподалік від будівлі адміністрації в центрі міста.

Напередодні у Бердянську ліквідували «заступника мера з ЖКГ» та його дружину – «главу комісії з референдуму».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: