На Одещині маршрутка з пасажирами потрапила у ДТП, є постраждалі

Читать на русском
Вранці у вівторок, 21 червня, в Одеській області в ДТП потрапила маршрутка з пасажирами, яка прямувала рейсом Рені - Одеса.

Вранці у вівторок, 21 червня, в Одеській області в ДТП потрапила маршрутка з пасажирами, яка прямувала рейсом Рені - Одеса. Мікроавтобус перекинувся на бік, у ньому перебувало 13 пасажирів.

Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Під час руху біля села Миколаївка-Новоросійська в автобуса лопнули два колеса, після чого він перекинувся на бік.

Хто з нардепів потрапляв у ДТП та якими були наслідки аваріїГучні дорожньо-транспортні пригоди за участю народних депутатів, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«У салоні перебували 13 пасажирів та водій. Внаслідок ДТП одна жінка отримала перелом ключиці та ребер, ще п'ять відбулися саднами», - розповіли в поліції.

Відомості про пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керує транспортним засобом, що спричинило за собою тілесне ушкодження середньої тяжкості) КК України.

Раніше в поліції повідомили, що на тлі повномасштабного вторгнення росії поліцейські фіксують суттєве зростання кількості загиблих у ДТП, що пов'язано зі знищенням частини дорожніх знаків.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП за участю військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: