«Зерновий коридор»: сьогодні з одеських портів мають вийти одразу 11 суден

Читать на русском
Сьогодні з портів Одеса, Чорноморськ та Південний мають вийти ще 11 суден з українською агропродукцією.
facebook.com/MinInfra.UA

Сьогодні з портів Одеса, Чорноморськ та Південний мають вийти ще 11 суден з українською агропродукцією. Усього на борту - 240 тисяч тонн.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України у Facebook.

Рф бреше про вивезення зерна з України, щоб відвести від себе провину – британська розвідкаРосія свідомо бреше про вивезення продовольства зерновим коридором, намагаючись відвести від себе провину за проблеми з продовольчою безпекою та дискредитувати Україну.

«Зернова ініціатива»: 15 вересня заплановано вихід 11 суден із портів Одеса, Чорноморськ та Південний. На їхньому борту 240 тис. тонн агропродукції для країн Африки, Азії та Європи», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили, дев'ять суден уже залишили порти Одеси та Чорноморська, а два балкери очікують у порту Південної сприятливої ​​погоди.

Усього з початку дії «зернової ініціативи» з українських портів експортували 3,3 млн. тонн продовольства. Усього вийшло 145 суден з агропродукцією – вони вирушили до країн Азії, Європи та Африки.

Нагадаємо, 12 вересня з українських портів вийшло дев'ять суден із агропродукцією. Усього – майже 164 тисячі тонн.

А 4 вересня з українських портів вирушили 13 суден, які перевозили 282,5 тис. тонн агропродукції. Це найбільший караван кораблів з початку реалізації «зернової ініціативи».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: