ЗСУ деокупували ще три населені пункти в Харківській області

Читать на русском
Українські військові деоккупировали ще три населені пункти в Харківській області - Липці, Глибоке та Стрілеччя, які знаходяться неподалік від кордону з росією

Українські військові деоккупировали ще три населені пункти в Харківській області - Липці, Глибоке та Стрілеччя, які знаходяться неподалік від кордону з росією.

Про це повідомляє окремий батальйон 127 окремої бригади у Facebook.

«Це наша земля. Вона є, була та буде Україною. Жодного «русского міра» тут не буде. Ми виженемо окупантів із кожного українського міста та села», - написали військові.

Контрнаступ ЗСУ: як путін може відреагувати на поразку його армії у Харківській областіВидання WSJ пише, що Захід має бути готовим до того, що путін може застосувати ядерну зброю або спробувати безпосередньо втягнути НАТО у війну у відповідь на успіхи України на фронті.

Захисники вже підняли державний прапор України у звільнених населених пунктах.

Нагадаємо, під час контрнаступу було знищено техніки росії на 670 млн доларів.

За інформацією Генштабу, українські військові успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Бахмут, Бахмутське, Красногорівка, Водяне, Безіменне та Новогригорівка. Також авіація Сил оборони завдала 9 ударів – завдано поразки по 7 опорних пунктах та місцях скупчення живої сили та техніки ворога, знищено дві позиції його зенітних ракетних комплексів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: