Залужний прокоментував поточну ситуацію на фронті: «ЗСУ повністю контролюють»

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ вчора провів дві телефонні розмови та проінформував співрозмовників щодо оперативної обстановки на фронті.
Chas.News

Станом на вівторок, 13 вересня, ситуація на передовій напружена, проте українські військові її повністю контролюють.

Про це головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомляє у Telegram.

Зазначається, що головнокомандувач ЗСУ вчора провів дві телефонні розмови - з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі і командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі, а також поговорив з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Зеленський провів чергове засідання Ставки: про що говорилиВ результаті наступальної операції ЗСУ деокуповано понад 4 тис. кв. км території, понад 300 населених пунктів, у яких уже проведені стабілізаційні заходи.

Залужний подякував за підтримку Штатів у боротьбі українского народу за незалежність. Головнокомандувач ЗСУ також проінформував співрозмовників щодо оперативної обстановки та зауважив, що ситуація на фронті напружена, але повністю контрольована.

Водночас, генерал Каволі та генерал Міллі надали високу оцінку діям ЗСУ та запевнили у незмінній підтримці США щодо подальшого надання військової допомоги нашій державі.

Нагадаємо, Зеленський повідомив, що ЗСУ визволили вже близько 8 тисяч квадратних кілометрів української землі.

Українські військові деоккупували ще три населені пункти в Харківській області - Липці, Глибоке та Стрілеччя, які знаходяться неподалік від кордону з росією.

Також стало відомо, що під час контрнаступу було знищено техніки росії на 670 млн доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: