Колаборант Гура із Нової Каховки живий – росЗМІ

Читать на русском
На російському ТБ з'явився колаборант із Нової Каховки Віталій Гура. Він заявив, що його вбивство було інсценуванням ФСБ.

«Заступник голови» окупаційної адміністрації Каховського району Херсонської області Віталій Гура живий. В ефірі російського Першого каналу розповіли, що замах на нього був «інсценуванням» ФСБ.

Про це повідомляє ТАРС.

«Українські ЗМІ показують про мене, що я вже помер, загинув, убили… На початку серпня до мене підійшли і сказали, що на мене готу’nmcz замах, надали запис, що хочуть мене вбити», – заявив Гура в ефірі телеканалу.

Крім того, в ефірі повідомили, що вбивство «заступника начальника МВС» Нової Каховки Сергія Томка теж було також було «інсценуванням російських спецслужб».

Нагадаємо, 6 серпня російські пропагандистські ЗМІ повідомили про замах на Віталія Гуру. Як повідомлялося, у колаборанта вистрілили з пістолета Макарова, він помер від поранень.

28 серпня стало відомо, що на Херсонщині вбили нардепа-зрадника Олексія Ковальова. Як заявили, у слідкомі рф, його застрелили у власному будинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: