У Мелітополі пролунав вибух біля будинку одного з колаборантів – мер

Читать на русском
У Мелітополі Запорізької області стався вибух біля будинку одного з колаборантів – Юрія Онищука.

**У Мелітополі Запорізької області стався вибух біля будинку колаборанта Юрія Онищука. Він – у ТОП-5 гауляйтерів зі списку українських партизанів. ** Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram у четвер, 8 вересня.

Опір на Херсонщині не дає росіянам провести псевдореферендум – розвідкаЗСУ та місцеве населення, яке чинить опір, не дають можливості росіянам провести псевдореферендум у Херсонській області.

«Перший із топ-5 гауляйтерів із вибухового списку партизанів пішов. Сьогодні близько 6-ї ранку було голосно біля будинку псевдокерівника КП «Водоканал» Юрія Онищука», - зазначив Федоров.

За словами мера, «колаборант запам'ятався мелітопольцям цілим послужним списком махінацій».

«Поки що активно допомагає в організації псевдореферендуму. Точніше сказати, допомагав. Кажуть, неабияк злякався після вибухів. Але як мінімум така ж участь чекає на кожного любителя «русского мира» та фейкових референдумів. Наступному – приготуватись», - додав Федоров.

Нагадаємо, 7 вересня у Мелітополі злетів у повітря «штаб» з підготовки псевдореферендуму.

Раніше бійці спецназу ГУР Міноборони провели спецоперацію у тимчасово окупованій Кам'янці-Дніпровській (Василівський район Запорізької області). Знищено склад із бюлетенями для псевдореферендуму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: