Війська рф обстріляли кілька населених пунктів на Херсонщині, є загиблі та поранені

Читать на русском
У неділю, 11 вересня, окупаційні війська обстріляли кілька населених пунктів на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.
Укрінформ

У неділю, 11 вересня, окупаційні війська обстріляли кілька населених пунктів на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

Наразі ситуація на Херсонщині залишається напруженою, тривають активні бойові дії. Сьогодні російська армія обстріляла смт Архангельське, села Любимівка, Ольгине та Станіслав. Внаслідок ворожого вогню пошкоджені житлові будинки, серед місцевих є загиблі та поранені.

«Найкритичніша ситуація в населених пунктах, що знаходяться біля лінії фронту. Там люди змушені жити в нелюдських умовах під постійними обстрілами. У тимчасово окупованих громадах окупанти продовжують тероризувати місцеве населення», – розповів Янушевич.

Поліція відкрила ще 22 кримінальні провадження щодо воєнних злочинів окупантів на Херсонщині. Загарбники продовжують мародерити у Херсоні та області. У місцевих відбирають транспорт та обкрадають будинки.

Нагадаємо, українські сили оборони у районі Нової Каховки розгромили міст, наведений росіянами через Дніпро та знищили склад боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: