На Донеччині окупанти за добу вбили десятьох людей, ще 19 отримали поранення

Читать на русском
За минулу добу, 10 вересня, російські військові вбили десятьох цивільних у Донецькій області, ще 19 отримали поранення.
Павло Кириленко

За минулу добу, 10 вересня, російські військові вбили десятьох цивільних у Донецькій області, ще 19 отримали поранення.

Про це повідомив глава Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«За 10 вересня росіяни вбили 10 мирних жителів Донеччини: 4 у Покровську, 3 у Красногорівці, 2 у Бахмуті та 1 у Райгородку. Ще 19 людей отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

За словами голови ОВА, росіяни продовжують стріляти по всій лінії фронту та містах у відносному тилу. В Авдіївці ніч минула відносно спокійно, однак під ранок відбувся масований артобстріл центру міста. В Очеретинській громаді росіяни зранку застосували «Урагани» з касетними боєприпасами.

Краматорськ вночі зазнав ракетного обстрілу, окупанти влучили в промислову зону. Також на території району обстріляли Рай-Олександрівку. Відомо, що снаряд впав поруч зі школою, постраждалих немає. Крім цього, під артилерійський обстріл потрапив Бахмут. За попередньою інформацією, без жертв, однак є багато руйнувань.

Нагадаємо, ватажок терористичної організації «ДНР» та самопроголошений «глава» однойменної псевдореспубліки Денис Пушилін на тлі повного розвалу фронту російських окупантів в Харківській області спішно покинув тимчасово окупований росією Донецьк.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: