Російські хакери намагаються зірвати дистанційне навчання у Мелітополі

Читать на русском
Росіяни намагаються заблокувати українське дистанційне навчання У Мелітополі.  Загарбники здійснюють хакерські атаки на сайти освіти міста.
bazarmedia.info

Росіяни намагаються заблокувати українське дистанційне навчання У Мелітополі. Загарбники здійснюють хакерські атаки на сайти освіти міста.

Про це в етері національного телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Вони намагаються заблокувати дистанційне навчання, яке ми розпочали для наших дітей. Вони намагаються здійснити хакерські атаки на сервери та покласти нашу платформу, де 14 000 дітей навчаються онлайн щодня. Але їм це не вдається», – заявив він.

Варто зазначити, що окупанти у місті п’ять шкіл використовують як військові бази і казарми. У школах військові обходять шкільні класи, не випускають дітей на вулицю на перервах і повністю контролюють навчальний процес.

«Діти часто чують лайку між вчителями та солдатами, а на кожній перерві чують лише гімн росії», – додав Федоров.

За словами мера, це свідчить про те, що головним завдання загарбників є не навчання, а пропаганда. Тим часом охочих навчатися дистанційно за українською програмою збільшується.

Раніше повідомляли, що попри тиск та погрози окупантів, до українських шкіл тимчасово захопленого Мелітополя записалося 900 першокласників, ще 14 тисяч дітей продовжать навчання дистанційно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: