ЗСУ знищили баржу з окупантами та технікою на Херсонщині

Читать на русском
Українські військовослужбовці продовжують запобігати спробам російських окупантів зводити додаткові переправи через річку на Херсонщині.

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України знищили баржу з особовим складом окупаційних військ російської федерації та технікою під час спроби налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані Херсонської області.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

Також українські військові продовжують обстрілювати Каховський міст та місця зосередження ворога.

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано вогневе ураження районів зосередження живої сили, озброєння, військової техніки ворога та пунктів управління. При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту. Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи», – інформує командування.

Підтверджені втрати ворога складають 30 військових, дві бойові машини піхоти та ударний ворожий гелікоптер Ка-52. Крім того, українські захисники знищили склад боєприпасів у Бериславському районі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про один збитий Су-25 у Харківській області, біля населеного пункту Волохів Яр. На Херсонщині сьогодні вранці ЗСУ «приземлили» ударний вертоліт ворога Ка-52.

За даними Генштабу, втрати російських окупантів з початку вторгнення в Україні досягли вже близько 50 610 осіб, 2097 танків, 237 літаків, 208 вертольотів та сотень одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: