Зеленський подякував ЗСУ за звільнення територій на Півдні, в Донецькій та Луганській областях

Читать на русском
Звільнені населені пункти на півдні й в Донецькій області, є просування ЗСУ в бік Лисичанська
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Україна деокупує свої території. Так, сьогодні були звільнені два населені пункти на півдні країни, один населений пункт в Донецькій області, а також ЗСУ.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 4 вересня.

Президент подякував військовослужбовцям 42-го окремого мотопіхотного батальйону, а також військовим з 63-го батальйону 105-ї бригади територіальної оборони, які звільнили населені пункти в Херсонській і Донецькій областях відповідно.

Також Зеленський повідомив, що є просування в Луганській області - 54-та бригада ЗСУ зайняла низку важливих висот на шляху до Лисичанська від Сіверська.

«Вірю, що український прапор і вільне життя знову повернуться до Криму. Ми звільнимо всю нашу землю, всіх наших людей. Збройні Сили України, наша розвідка, спеціальні служби роблять необхідні для цього кроки. Ці кроки можна почути. І всі бачать: окупанти вже почали тікати з Криму. Це правильний вибір для них» - зазначив президент.

Нагадаємо, раніше, 4 вересня, в селищі Високопілля тимчасово окупованої Херсонської області ЗСУ підняли державний прапор України.

Зеленський раніше пообіцяв, що війна закінчиться саме там, де вона почалася у 2014 році - виходом українських військ на державний кордон 1991 року, звільненням раніше окупованих територій України, в тому числі Донбасу та Криму від росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: