В Італії заарештували 11 вілл наближеного до путіна російського олігарха – ЗМІ

Читать на русском
Влада Італії наклала адміністративний арешт на 11 вілл російського олігарха, власника компанії Акрона В'ячеслава Кантора.
The Moscow Times

Влада Італії наклала адміністративний арешт на 11 вілл російського олігарха, власника компанії «Акрона» В'ячеслава Кантора.

Про це повідомляє The Moscow Times.

Відомо, що під арешт потрапили, в тому числі вілли, куплені у сім'ї колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

«Вілли розташовані на курорті Порто-Ротондо на північно-східному узбережжі Сардинії. Одна з них раніше належала матері пана Берлусконі, інша – його молодшому братові Паоло», – зазначають у виданні.

Рада Європи розпорядилася конфіскувати активи Кантора ще у квітні, коли бізнесмен підпав під європейські санкції.

Газета L’Unione Sarda із посиланням на джерела пише, що в будинку в Пунта-Ладі деякий час жили українці, які втекли від війни. Адже дружина мільярдера Ганна Кантор – українка за походженням.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд заборонив перереєстровувати майно компаній і сам бізнес російського олігарха Володимира Євтушенкова, стосовно якого розглядається позов про стягнення в дохід держави активів громадян держави-окупанта.

Додамо, у липні повідомляли, що в рамках санкцій проти росії за її агресію в Україні за обсягом заморожених активів в Європейському Союзі лідирували шість країн - Німеччина, Франція, Австрія, Ірландія, Бельгія і Люксембург. Вони заморозили найбільше активів рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: