Росіяни намагаються встановити контроль над Донецькою областю – Генштаб

Читать на русском
Війська рф в четвер, 1 вересня, намагалися штурмувати на низці напрямків. ЗСУ відбили всі ворожі наступи.

Війська рф в четвер, 1 вересня, намагалися штурмувати на низці напрямків. ЗСУ відбили всі ворожі наступи.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Наразі ворог намагається встановити контроль над територією Донецької області та утримати захоплені райони Херсонської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без істотних змін, проте зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів.

Війська рф ведуть розвідку безпілотниками, ЗСУ відбили всі наступи – ГенштабУ середу, 31 серпня, ЗСУ відбили спроби наступу росіян на Харківському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, при цьому окупанти продовжують вести повітряну розвідку безпілотниками.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв території населених пунктів Кам'янська Слобода, Залізний міст, Сеньківка Чернігівської області та Старикове Сумської області.

На Слобожанському напрямку окупанти ведуть бойові дії, щоб утриматись на зайнятих районах.

На Харківському напрямку росіяни обстріляли райони населених пунктів Уда, Соснівка, Великі Проходи, Розплідник, Руська Лозова.

На Слов'янському напрямі окупанти відкрили вогонь районами населених пунктів Грушеваха, велика Камишеваха, Вернопілля, Долина, Краснопілля. Намагалися штурмувати у напрямку населеного пункту Долина, проте успіху не мали.

На Краматорському напрямку ворог обстрілював території населених пунктів Райгородок, Піскунівка, Сіверськ, Верхньокам'янське, Івано-Даріївка, Спірне та Роздолівка.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли з артилерії Веселе, Яківну, Виїмку, Білогорівку. Намагалися штурмувати у напрямках населених пунктів Весела Долина, Соледар, Бахмутське та Зайцеве, проте успіху не мали.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв із танків Олександропіль, Розівку, тоненьке, Авдіївку.

«Наступальними та штурмовими діями намагався покращити тактичне становище у напрямках населених пунктів Первомайське, Невельське та Досвідне, успіху не мав, зазнав втрат, відійшов», - додає Генштаб.

На Новопавлівському напрямку росіяни обстріляли райони населених пунктів Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Велика Новосілка, Пречистівка. Намагалися штурмувати у напрямку населеного пункту Водяне.

На Запорізькому напрямку окупанти обстріляли Новопіль, Ольговський, Гуляйполе, Луговський.

На Південнобузькому напрямку ворог намагався вразити важливі об'єкти в районах населених пунктів Потьомкіно, Андріївка, Новогригорівка, Широке, Партизанське, Новопетрівка.

Нагадаємо, під час обстрілу евакуаційної колони у Василівці постраждала людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: