Повторний удар рф по Харківській ОДА: фото наслідків

Читать на русском
Російські війська знову вдарили ракетами по самому центру Харкова – снаряди впали біля будівлі обласної адміністрації.

Російські війська знову вдарили ракетами по центру Харкова – снаряди впали біля будівлі обласної адміністрації. Це вже не перший удар окупантів по адмінбудівлі.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram показав на фото наслідків ракетного удару, який росія завдала увечері в неділю, 28 серпня.

Експерт пояснив, у який спосіб реально захистити Харків від постійних обстрілівВійськовий експерт розповів, у який м-спосіб можливо захистити від постійних обстрілів такі міста як Харків та Миколаїв.

«На фото наслідки вчорашнього ракетного удару російських окупантів по центру Харкова. Обидві запущені окупантами ракети вибухнули біля приміщення Харківської ОВА. Зруйновано триповерхову адміністративну будівлю поруч. Пошкоджені припарковані недалеко автомобілі. На місці вибуху утворилася велика вирва. На щастя, ніхто не постраждав», – написав Синєгубов.

За його словами, зараз на місці працюють комунальні служби та правоохоронці. На місці прильоту знайдено деталі російської ракети ЗРК С-300, додав чиновник.

Нагадаємо, 1 березня росія вдарила крилатою ракетою по Харківській ОДА – снаряд збив частину споруди та влучив у площу. Сама будівля вистояла, але отримала сильні пошкодження. Тоді під завалами загинула 31 особа.

У Харкові сьогоднішній ранок знову почався з обстрілу. Одна людина поранена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: