З початку тижня ЗСУ знищили вже сім російських складів з боєприпасами

Читать на русском
Окупанти намагаються мінімізувати втрати, розосереджуючи склади з боєприпасами, але ця тактика їм не допомагає
Ілюстративне фотоСкриншот

Збройні Сили України з початку тижня знищили вже сім складів російських окупантів. На складах знаходилися боєприпаси для окупаційного угруповання.

Про це розповіла керівник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк В ефірі Національного телемарафону.

«Склади з боєприпасами є одними з пріоритетних цілей нашої артилерії, зокрема, і авіаційних ударів, оскільки це запаси, які ворог планував би використовувати проти наших підрозділів. Попри те, що вони намагаються розосереджувати ці запаси, оскільки вже відчули, що наші втручання досить точкові та абсолютно прицільні, ми все ж знаходимо місця нової дислокації і їх знищуємо. Так, на цьому тижні знищено вже сім складів боєприпасів і я думаю, що це не завершення, в тижні ще є кілька днів і ми ще встигнемо» - зазначила вона.

Нагадаємо, що Збройні Сили України за два місяці - з кінця червня по кінець серпня - знищили понад півтори сотні військових складів росіян, а також майже сотню військових баз та інші об'єкти військового значення.

Також ЗСУ продовжують ліквідовувати російських окупантів на півдні та сході нашої країни. На День Незалежності України, 24 серпня, ЗСУ знищили кілька баз і складів з боєприпасами ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: