У Херсоні та поруч гримлять вибухи, окупанти не дорахувалися військової бази та складу – ЗМІ

Читать на русском
Українські військові завдали ударів по місцях розташування окупаційних військ. Російська ППО не змогла перехопити жодного снаряда
Ілюстративне фотоAssociated Press

З тимчасово окупованого росіянами Херсона повідомили про численні вибухи ввечері 22 серпня. Очевидці нарахували не менше шести вибухів, російська протиповітряна оборона в черговий раз підтвердила свою марність.

Про це повідомляють місцеві канали в Telegram, а також спікер Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук.

Українські військові завдали ударів по місцях розташування окупаційних військ. Російська ППО не змогла перехопити жодного снаряда. Також наносилися удари по Чорнобаївці.

Згідно з даними Братчука, в районі Херсона українські війська знищили склад боєприпасів російських окупантів, а в Чорнобаївці росіяни в черговий раз залишилися без військової бази.

Раніше в Херсоні вдень 22 серпня прогриміло кілька дуже потужних вибухів. Пізніше стало відомо, що Збройні Сили України знову завдали удару по Антонівському мосту. У момент удару по мосту рухалася колона російської техніки з боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: