Українські військові збили черговий ворожий безпілотник

Читать на русском
Сьогодні, 28 серпня, бійці зенітного ракетного підрозділу Повітряних сил Збройних сил України збили черговий російський безпілотник.
Getty Images

Сьогодні, 28 серпня, бійці зенітного ракетного підрозділу Повітряних сил Збройних сил України збили черговий російський безпілотник.

Про це повідомляє Повітряне командування «Центр».

Ворожий літальний апарат українським бійцям вдалося збити на південно-східному напрямку.

«Сьогодні зранку 28 серпня, воїни зенітного ракетного підрозділу повітряного командування «Центр» на південно-східному напрямку збили черговий безпілотний літальний апарат ворога», – йдеться в повідомленні.

У Центрі додають, що у складі бойових розрахунків цьогорічні випускники, які вміло та влучно доводять свою навченість, набувають бойового досвіду та разом із прибулими на підсилення досвідченим особовим складом б’ють ворога, і торують шлях до перемоги.

Нагадаємо, у неділю, 28 серпня, ЗСУ завдали удар по заводу «Сокіл» в тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині. Там був розташований штаб російських військових.

Крім цього, у ніч на 28 серпня знищили одну з військових баз загарбників у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Підрозділи Військово-морських сил ЗСУ за минулу добу, 27 серпня, знищили 14 російських загарбників, 2 артсистеми «Гіацинт-С» та 1 САУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: