Окупанти під ранок обстріляли Миколаїв та область

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні, 27 серпня, під ранок обстріляли Миколаїв та область. Попередньо внаслідок ворожого вогню ніхто не постраждав.
Getty Images

Російські окупанти сьогодні, 27 серпня, під ранок обстріляли Миколаїв та область. Попередньо внаслідок ворожого вогню ніхто не постраждав.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Миколаїв знову зазнав обстрілів 27 серпня, орієнтовно о 04:30. Відомо про влучання на околицях міста, попередньо без жертв та постраждалих.

«Близько 04:00 та 05:00 обстрілів зазнало с. Широке. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарства та городи. Також орієнтовно з 04:00 по 05:00 були обстріли за межами с. Поляна. Постраждалих немає», – додав Кім.

Крім цього, за інформацією ОК «Південь», вчора, 26 серпня, по Миколаєву ворог випустив два реактивних снаряди з системи залпового вогню «Смерч». Влучання були по відкритих територіях за містом. Постраждалих та руйнувань немає. Обстріли були також зафіксовані в смт Первомайське Первомайської громади. Одна людина загинула.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф атакувала ракетами центр Харкова. Постраждала історична будівля та школа.

Також окупанти випустили 16 ракет по Запоріжжю.

У ніч на суботу російські війська 7 разів ударили по Нікопольському району, і 3 рази – по Криворізькому. Обстріли були з «Градів», «Ураганів» та артилерії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: