На Дніпропетровщині ворог обстріляв Нікопольський та Криворізький райони

Читать на русском
У ніч на суботу російські війська 7 разів ударили по Нікопольському району, і 3 рази – по Криворізькому.

У ніч на суботу російські війська 7 разів ударили по Нікопольському району, і 3 рази – по Криворізькому. Обстріли були з «Градів», «Ураганів» та артилерії.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

Удар росіян по потягу в Чаплиному має всі ознаки воєнного злочину – Associated PressАтака на Чаплине може бути віднесена до навмисного воєнного злочину, оскільки має ряд ознак, які дозволяють ідентифікувати її саме таким чином

«У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Минулося без загиблих та постраждалих. У сам Нікополь прилетіли 7 снарядів з важкої артилерії. У місті понівечені з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 000 родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу», – написав він.

Армія рф випустила понад 20 снарядів з «Градів» і важкої артилерії по Марганецькій і Червоногригорівській громаді. Є пошкодження житла.

Криворізький район окупанти обстріляли з «Ураганів» та ствольної артилерії. Є влучання по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування, постраждалих мешканців немає.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф вдарила ракетами по Харкову. Постраждала історична будівля та школа. Також було випущено 16 ракет по Запоріжжю. Окупанти атакували об'єкти інфраструктури у Шевченківському районі міста та поблизу обласного центру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: