Рф проводить потужну інформаційну спецоперацію проти України – Данілов

Читать на русском
Російська федерація веде потужну інформаційну кампанію проти України та президента Володимира Зеленського.
Фото РНБО

Російська федерація веде потужну інформаційну кампанію проти України та президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Один із наративів, який просуває роспропаганда – світ втомився від війни в Україні. Данілов наголошує, що це не відповідає дійсності, адже весь цивілізований світ підтримує Україну.

У Польщі заявили, що пропагандисти росії мають бути засуджені як воєнні злочинціЦі особи є найвідомішими обличчями російської пропаганди, які лише вдають журналістів, а насправді є брехунами і воєнними поводирями.

Секретар РНБО також повідомив, що влада з першого дня широкомасштабного російського вторгнення працює як єдина команда, щодня протягом тижня під головуванням глави держави відбуваються зустрічі, робочі наради за участю ключових представників сектору безпеки і оборони, на яких напрацьовуються важливі управлінські рішення.

Він також додав, що нинішню війну в жодному разі не можна «заморозити», оскільки рф рано чи пізно все одно зазіхатиме на українську землю.

«У цій війні у кожної країни свої інтереси, але необхідно не допустити умовного «Мінська-3», цього не сприйматиме наше суспільство», – підсумував Данілов.

Раніше розвідники повідомляли, що росія готує інформаційну акцію щодо дискредитації Зеленського .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: