Працівників ЗАЕС, які знімались у роспропаганді, звільнять з роботи – Енергоатом

Читать на русском
Працівників Запорізької атомної електростанції, які взяли участь у записі пропагандистських відео окупантів, звільнять з роботи.
Укрінформ

Працівників Запорізької атомної електростанції, які взяли участь у записі пропагандистських відео окупантів, звільнять з роботи.

Про це повідомив Енергоатом.

«Енергоатом офіційно заявляє: поодинокі «діючі працівники станції», котрі взяли участь у прорашистських відеопостановках, з наступного понеділка переходять в категорію «не діючих», бо будуть звільнені за зраду та колабораціонізм», – йдеться в повідомленні.

«Фукусімський сценарій»: до чого може призвести зупинка всіх енергоблоків Запорізької АЕСЗупинка всіх енергоблоків Запорізької атомної станції може спричинити катастрофу за сценарієм аварії на японській АЕС Фукусіма.

Зазначають, що зрадники на камеру російським ЗМІ розповідали про начебто обстріл станції українськими військовими. Енергоатом наголошує, що Україна ніколи не вела, не веде і не вестиме обстрілів на майданчику атомної станції та в місті Енергодар. Адже за жодних умов не готова нехтувати ядерною безпекою та життям і здоров’ям власних громадян.

Нагадаємо, дані Maxar Technologies викрили брехню російського президента володимира путіна про те, що Україна нібито обстрілює ЗАЕС. Супутникові знімки, які поширила компанія, свідчать про те, що немає жодних ознак цілеспрямованого обстрілу Запорізької атомної електростанції у тимчасово окупованому Енергодарі.

Додамо, російські окупанти відхилили вимогу генерального секретаря Організації об'єднаних Націй Антоніу Гутерріша про негайну демілітаризацію зони навколо Запорізької атомної електростанції і виведення звідти всіх російських військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: