СБУ затримала керівника Інституту підготовки юридичних кадрів для спецслужби

Читать на русском

Українські органи правопорядку затримали чергового держзрадника, який схиляв військовослужбовців не чинити опір збройним силам держави-агресора.
Юрій Рябуха

Служба безпеки України затримала тимчасово виконувача обов'язків начальника Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки Національного юридичного університету ім. Яр. Мудрого. Його підозрюють у державній зраді.

Про це повідомляють прес-центр СБУ та Офісу генерального прокурора.

«СБУ продовжує очищення власних лав: у результаті багатоетапних слідчо-оперативних дій повідомлено про підозру у державній зраді попередньому тимчасово виконуючому обов’язки начальника Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого», – інформує спецслужба.

Наразі затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Як з'ясувало «Слово і діло», цю посаду обіймав Юрій Рябуха. За даними УП, затримали саме його.

В Офісі генпрокурора додали, що підозрюваний упродовж лютого-березня 2022 року схиляв військовослужбовців не чинити опір збройним силам держави-агресора та перейти на бік ворога. Також ОГП оприлюднило заблюрене фото підозрюваного, візуально схожого на Рябуху.

Нагадаємо, колишньому українському телеведучому повідомили про підозру у держзраді. Також органи правопорядкують підозрюють заступника глави української розвідки у держзраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: