У Кривому Розі платитимуть по 50 тис. грн за виявлених зрадників

Читать на русском
У Кривому Розі оголосили полювання на колаборантів та коригувальників ударів росіян по місту. За дані обіцяють платити до 50 тисяч гривень.
Скріншот з відео

У Кривому Розі оголосили полювання на колаборантів та коригувальників ударів росіян по місту. За дані обіцяють платити до 50 тисяч гривень.

Про це повідомив мер Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Вілкул заявив, якщо за даними вдасться затримати реального злочинця, на інформатора чекає винагорода.

«Я особисто виплачу людині, яка змогла надати інформацію, 50 тисяч гривень. Якщо це буде подонок-агітатор за «російський світ» (тільки підкреслюю – потрібно підтвердження, краще аудіо- або відеофіксація) – 10 тисяч гривень. Такі люди, по суті, також є ворожими агентами впливу», – додав він.

Інформацію можна надати за телефоном: 067-563-02-63 за будь-яким з месенджерів та на електронну пошту: [email protected].

Повідомити потрібно:

  • прізвище, ім'я та по батькові людини, яка виявляє зацікавленість до місць дислокації, переміщення, складу та належності підрозділів ЗСУ, інших складових сил безпеки та оборони, про тих, хто здає окупантам місце розташування українських військових, або хто коригує вогонь по нашій території;
  • номер телефону, адреса проживання та інші відомості, які можуть допомогти встановити таких осіб (якщо це можливо);
  • докладний опис події чи фактів; за наявності - фото та відео, що вказують, що людина допомагає ворогові;
  • свої дані – прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону для зв'язку, уточнення обставин та виплати винагороди.

Нагадаємо, у Нікополі місцевих мешканців закликають допомагати знаходити можливих колаборантів та зрадників. За таку інформацію готові платити 100 доларів.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім також заявив про готовність платити по 100 доларів за кожного виявленого коригувальника вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: