Ворог поновив штурми не кількох напрямках, але відступив із втратами – Генштаб

Читать на русском
У четвер, 25 серпня, росіяни проводили штурми відразу на кількох напрямках, але ворог не зміг просунутися і зазнав значних втрат.

У четвер, 25 серпня, росіяни проводили штурми відразу на кількох напрямках, але ворог не зміг просунутися і зазнав значних втрат.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Сіверський, Волинський та Поліський напрямки - ситуація на півночі залишається стабільною. Зберігається загроза авіаційних ударів із Білорусі. Окупанти продовжують тримати підрозділи біля північних областей України.

Зі ствольної артилерії ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Гай, Залізний Міст та Гірськ Чернігівської області та Бачівськ, Вільна Слобода та Стукалівка Сумської області.

Харківський напрямок - з артилерії та танків окупанти обстріляли населені пункти Одноробівка, Цупівка, Прудянка, Базаліївка, Циркуни, Петрівка, Великі Проходи, Розплідник, Іванівка, Коробочкіне, Слобожанське та Чепель. Під удари авіації противника потрапили райони Розплідника, Пришиба та Залимана.

Армія рф намагалася просунутися біля Петрівки, але зазнала втрат. Також ворог проводить розвідку безпілотниками.

Слов'янський напрямок - противник обстрілював з артилерії різних типів райони недалеко від Великої Камишевахи, Краснопілля, Нової Дмитрівки, Долини та Дубравного. Українські воїни відбили штурм неподалік від Долини та Дмитрівки.

Війна рф проти України має завершитися справедливим миром – ЕрдоганВійна росії проти України має завершитися справедливим миром, але за умови територіальної цілісності та суверенітету країни.

Краматорський напрямок - російські війська з танків та артилерії обстрілювали території поблизу населених пунктів Спірний, Званівка, Сіверськ та Пришиб. Ворог здійснив спробу покращення тактичного становища біля Старого Каравану, успіху не мав, відступив.

Бахмутський напрямок - обстріли з артилерії зафіксовані поблизу Бахмута, Веселої Долини, Зайцевого та Кодеми. Ударам авіації зазнали райони населених пунктів Соледар, Зайцеве, Кодема та Яківля.

Ворог вів наступальні бої у напрямку Кодеми та Бахмутського, зазнав втрат і відступив.

Авдіївський напрямок - окупанти посилили наступ на цій ділянці фронту. Усі наявні кошти намагалися витіснити ЗСУ з позицій. Російські війська обстріляли важливі об'єкти військової та цивільної інфраструктури в районах Авдіївки, Мар'їнки, Красногорівки, Невельського, Первомайського, Водяного, Залізного та Олександропілля.

Армія рф намагалася прорвати оборону біля Первомайського, але без результатів.

Новопавлівський та Запорізький напрямки - окупанти обстрілювали в районах Павлівки, Єлизаветівки, Новомихайлівки, Орєхова, Гуляйполя. Також окупанти завдали авіаударів поблизу Володимирівки, Вугледара, Павлівки та Щербаків.

Південнобузький напрямок - армія рф зосередилася на утриманні позицій та обстрілах ЗСУ. Також окупанти з артилерії та танків обстрілювали лінію розмежування. Нанесли авіаудар неподалік Білої Криниці.

Ворог намагався провести розвідку боєм біля Благодатного та Таврійського, але відійшов, бо отримав тверду відповідь від українських захисників.

Нагадаємо, Британія допоможе Україні відновити зруйновані аеропорти та порти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: