ЗСУ за добу не допустили жодного прориву ворога на Донбасі – Гайдай

Читать на русском
Поблизу чотирьох населених пунктів на кордоні Луганщини та Донеччини продовжуються бойові дії.

Окупанти ведуть масований наступ на Донбасі. Бойові дії відбуваються поблизу чотирьох населених пунктів на кордоні Донецької та Луганської областей.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram 20 серпня.

Британська розвідка назвала нову мету росії на ДонбасіНовою метою російських окупантів на сході є захоплення траси M04, основного підходу до Донецька із західної України.

За його словами, окупанти наступають одночасно з різних боків.

«Зараз бойові дії продовжуються поблизу чотирьох населених пунктів на кордоні Луганщини та Донеччини. Вчора ворог організовував наступ за цими та іншими напрямками, намагався просунутися на кілька сотень метрів, але наші бійці надали йому жорстку відсіч. Вночі росіяни поновили свої наміри – українські захисники тримають оборону. Загалом ЗСУ 19 серпня відбили сім атак противника на нашій ділянці фронту, не допустивши жодного прориву», - написав він.

Окрім цього, росіяни двічі атакували Луганську область з повітря, випустили п'ять ракет по населеним пунктам та українським укріпленням, чотири рази в бій йшли танкові підрозділи ворога.

«Ствільна та реактивна артилерія ворога не припиняє обстрілу. Тільки за минулу ніч він 12 разів намагався вогневий вплив з цього озброєння», - зазначив голова ОВА.

Також є інформація, що у Рубіжному, Лисичанську, Сєвєродонецьку та Кремінній жителі відмовляються працювати, бо знають, що окупанти не заплатять.

Нагадаємо, за даними Генштабу, ЗСУ відбили атаки на 4 напрямках.

Тим часом втрати армії рф наближаються до 45 тисяч убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: