Окупанти намагалися прорватися до Бахмута, ЗСУ відбивають атаки – Гайдай

Читать на русском
Російські окупанти за минулу добу основні зусилля направили на спроби прорватися до Бахмуту.

Російські окупанти минулої доби основні зусилля спрямували на спроби прорватися до Бахмута.

Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай у Telegram.

Після швидкого захоплення Лисичанська ворогові важче дається кожен наступний кілометр – ГайдайВійська рф не залишають спроб окупувати всю Луганську область і швидше відзвітувати про це, але ворогові стало важче просуватися вперед після захоплення Лисичанська.

«Росіяни намагаються посилити наступ на Бахмут, тому чекають на нові сили в піхоті, щоб зменшити власні втрати. Протягом 18 серпня було відбито 8 атак ворога. Більшість із них була спрямована саме на вищезгаданий населений пункт, штурм на який вони організують, зокрема, із сіл та міст Луганщини. Ще по одному напрямку бої точилися з самого ранку», – розповів він.

За словами Гайдая, для атаки по 8 населених пунктах росіяни використовували авіацію.

«Тільки за минулу ніч вони 16 разів використовували ствольну та реактивну артилерію, спрямовуючи удари по населених пунктах та зміцнення наших військових», – додав глава ОВА.

Також Гайдай зазначив, що окупанти днями видали розпорядження про примусову мобілізацію на всій території Луганської області.

«Отримав паспорт «ЛНР», які мало не вулицями розвозили навесні та влітку, як цигани крейди – йди на фронт», – написав Гайдай.

Нагадаємо, в ОВА повідомляли, що окупанти не зможуть підготувати Луганщину до зими.

Також повідомлялося, скільки людей перебувають під окупацією на Луганщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: