РФ атакувала чотири райони Дніпропетровської області, є загиблі та поранені

Читать на русском
Під обстріл потрапили Нікопольський, Криворізький, Синельниківський та Дніпровський райони. У Нікополі двоє загиблих та семеро поранених, пошкоджено 40 багатоповерхівок. Люди постраждали також у Великомихайлівській громаді.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російська армія вночі 11 серпня атакувала Нікопольський, Криворізький, Синельниківський та Дніпровський райони Дніпропетровської області. На даний момент відомо про двох загиблих та кількох поранених, серед них дитина.

Подробиці обстрілів повідомив голова обласної адміністрації Валентин Резніченко.

Росіяни обстріляли центр Бахмуту, семеро загиблих, є пораненіУ середу, 10 серпня, війська рф обстріляли центр Бахмуту Донецької області. В результаті - загинуло семеро осіб, а ще шестеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

За його інформацією, Нікопольський район окупанти тричі обстріляли з «Градів», зафіксовано 120 прильотів. «У Нікополі 2 людей загинули, 7 поранені, серед поранених 13-річна дівчинка. У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей. Пошкоджені 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6 000 нікопольчан», – розповів Резніченко.

Крім того, у Червоногригорівській громаді пошкоджено 14 будинків, обстріли зачепили амбулаторію, магазин та стадіон. Близько тисячі людей лишилися без електрики.

У Криворізькому районі під вогонь російських «Ураганів» потрапила Зеленодольська громада: сталося кілька пожеж, які вже загасили. Люди, за словами Резніченка, не постраждали.

«У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні. У Дніпровському районі «приліт» ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуємо», – додав голова ОВА.

Нагадаємо, минулої ночі російські війська обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. Спочатку повідомлялося про 11 загиблих, але двоє постраждалих померли у лікарні. Таким чином, 13 людей загинуло, 11 отримали поранення.

Сьогодні вночі під обстріл потрапив Харків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: