Кремль через іноземних спікерів поширює фейк щодо «марної» підтримки США – РНБО

Читать на русском
Пропаганда кремля через іноземних спікерів та ЗМІ розповсюджує фейк щодо «марної» підтримки України з боку США.

Пропаганда кремля через іноземних спікерів та ЗМІ розповсюджує фейк щодо «марної» підтримки України з боку США.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Співзасновник групи Pink Floyd Р. Уотерс в інтерв'ю CNN звинуватив президента США Джо Байдена у тому, що він «не намагається умовити президента України Володимира Зеленського» сісти за стіл переговорів із росією. Також співак додав, що нібито НАТО «спровокувало» російського диктатора володимира путіна на війну з Україною.

У кремлі назвали «фейком» американські дані про втрати рф в УкраїніДмитро Пєсков природно назвав фейком інформацію від США про 75 тисяч убитих і поранених російських військових в Україні.

Крім того, американський журналіст Б. Свонн наполягає на тому, що громадяни США «даремно платять за «демократію» в Україні» і нібито санкції проти росії «не діють».

Також видання The American Conservative опублікувало матеріал відомого своєю співзвучною пропаганді рф риторикою експерта Д. Бендоу, в якому той зазначає, що заклики Зеленського щодо визнання росії державою-спонсором тероризму нібито «лише ускладнюють переговори з кремлем».

У РНБО пояснюють, що на тлі успіхів українських військових ворог намагається тимчасово «заморозити» конфлікт, змусивши Україну сісти за стіл переговорів на вигідних для Москви умовах.

Раніше у розвідці повідомляли, що росія готує інформаційну акцію щодо дискредитації Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: